Vinete pane cu cascaval

de angyb in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2012 | 20654 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • cascaval felii
  • 1 oua
  • faina alba
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pt.prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane cu cascaval:

Se curata vinetele de coaja si se taie felii subtiri.

Se sareaza si se lasa la scurs o jumatate de ora.

Amestecam oule cu faina si condimentam cu sare si piper.

Luam cate 2 felii de vanata si intre fiecare punem cate o felie de cascaval.

Trecem feliile de vanata prin faina, ou si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incis bine.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Vinete pane cu garnitura de orez si legume